fbpx

ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ (25 ΩΡΕΣ)

ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ (25 ΩΡΕΣ)

Η καθηγήτρια Εναλλακτικών Θεραπειών όπως “Shiatsu”, “Ολιστική Μάλαξη” και “Face Lifting Rejuvance”, Γιώτα Μάστορα, με 12ετή εμπειρία διδασκαλίας, έμπειρη και ως spa manager & θεραπεύτρια σε διάφορα συστήματα εναλλακτικών θεραπειών και τεχνικών μασάζ, θα διδάξει μία ακόμη φορά δια ζώσης μία πλούσια και πλήρη τεχνική μάλαξης, την Ολιστική Μάλαξη.
Είναι βάση για οποιαδήποτε τεχνική θέλει να ακολουθήσει ένας νέος θεραπευτής και αποτελείται από την Σουηδική Μάλαξη και είναι εμπλουτισμένο με μείγμα Εναλλακτικών Θεραπειών όπως Σιάτσου, Ρεζουβάνς, Ρεφλεξολογία, ώστε να μπορούμε να φέρουμε διαμέσου αυτής της τεχνικής ισορροπία όχι μόνο στο σώμα, αλλά εξίσου στο νου και το πνεύμα! Δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην ανατομία του σώματος και στην διαχείριση του δέκτη που έρχεται για θεραπεία.
Αν σας ενδιαφέρει να εξελίξετε τις γνώσεις σας, να εμπλουτίσετε τις όποιες τεχνικές μάθατε στη σχολή σας και επιθυμείτε να προσφέρετε περισσότερα στους πελάτες σας τότε δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
Το Ολιστικό Μασάζ είναι ένα θεραπευτικό μασάζ που φροντίζει το άτομο ως ολοκληρωμένη οντότητα και εστιάζει την προσοχή του στην τρισδιάστατη φύση του ανθρώπου, δηλαδή στο νου, το σώμα και το πνεύμα του. Έχει σαν βάση το μυοχαλαρωτικό μασάζ και περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα εναλλακτικών θεραπειών
όπως ayurveda, reflexology, shiatsu, rejuvance κ.α. Αναζωογονεί και χαλαρώνει άμεσα τον οργανισμό, αφού αποβάλλει τις τοξίνες και μειώνει τις μυϊκές εντάσεις καθώς και τους πόνους. Επιδρά ευεργετικά σε νευρικό, κυκλοφορικό, λεμφικό και μυϊκό σύστημα ταυτόχρονα.
📘 Ύλη: Μέσα σε αυτές τις 25 ώρες γίνεται εκπαίδευση πάνω στην Ανατομία Δέρματος και Φυσικού Σώματος, Εκπαίδευση πάνω στην λειτουργία όλων των συστημάτων του σώματος, Αναλυτική Πρακτική Εκπαίδευση βήμα προς βήμα στο πρωτόκολλο θεραπείας διάρκειας 90 λεπτών.
Τεστ και Επανάληψη στο τέλος.
✅ Παρέχονται Άφθονες Σημειώσεις και στήριξη/καθοδήγηση για πάντα από την καθηγήτρια
✅ Δυνατότητα Επαγγελματικής Συνεργασίας και πρακτικής στην επιχείρηση της καθηγήτριας μελλοντικά
✅ Δίδεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης και Diploma καλής γνώσης της Τεχνικής.
✅ Δυνατότητα Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης
Απευθύνεται σε Επαγγελματίες ή Φοιτητές/τριες Αισθητικής, Φυσικοθεραπείας, Μακιγιάζ, Ονυχοπλαστικής, Κομμωτές, Ανέργους και όσους θέλουν μία νέα επαγγελματική σταδιοδρομία. Κάποιος μπορεί να μάθει αυτή την τεχνική και για προσωπική / οικογενειακή χρήση.
👩‍🏫 Εισηγήτρια/Καθηγήτρια Σεμιναρίου:
Γιώτα Μάστορα
Καθηγήτρια Εναλλακτικών Θεραπειών & Ολιστικών Θεραπευτικών Τεχνικών Μασάζ με 12ετή εμπειρία σε ΙΕΚ σε Αθήνα και Ιωάννινα / Spa Manager & Consultant/ Ειδικός Ευεξίας & Πρόληψης Υγείας / Επαγγελματίας Εναλλακτικού Τουρισμού
👁‍🗨 💻 Βίντεο για την Ολιστική Μάλαξη της Γιώτας Μάστορα, εισηγήτριας/καθηγήτριας Εναλλακτικών Θεραπειών & Τεχνικών Μασάζ:
HOLISTIC RELAXING MASSAGE ⚛️ ☯️ 🔯
Απόσπασμα από την Εκπαίδευση Ολιστικού Μασάζ στα Ιωάννινα τον Οκτώβριο 2019.
Ένα Μασάζ με βάση τη Σουηδική Μαλαξη, εμπλουτισμένο με μείγμα Εναλλακτικών Θεραπειών, όπως Σιάτσου, Ρεζουβάνς, Ρεφλεξολογία κλπ. Εξισορροπεί σώμα, νου και πνεύμα!!
📅 Ημερομηνίες:
Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023, 10:00 – 12:30 και κάθε Σάββατο (Περιλαμβάνεται Final Test/ Eπανάληψη)
Τροποποιήσεις και μικρές αλλαγές στην ακριβή ώρα μπορούν να γίνουν όταν πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση της ομάδας των σπουδαστών με την καθηγήτρια Γιώτα Μάστορα. Συγκεκριμένος αριθμός ατόμων.
Κόστος:
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ για τις 25 ώρες:
300 € από 550€ (τρέχουσα τιμή εκμάθησης Ολιστικού Μασάζ) (σε 2 δόσεις)
Κράτηση Θέσης Προκαταβολή: 50€
🔑 Εφάπαξ καταβολή μετρητά: 250€ ως 21 Οκτωβρίου 2023
Περισσότερες πληροφορίες: https://fb.me/e/2YDyTnWyF

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.